Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2020

 ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΠΟΛΥ  ΧΑΡΑ &   ΑΓΑΠΗ ΣΤΙΣ 10 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 11:00 ΣΤΟΝ Ι.ΝΑΟ ΜΑΣ!!!



Αγαπητοί μας,

 Αφού σας ευχηθούμε Καλό και Ευλογημένο Μήνα, επιθυμούμε να σας ενημερώσουμε πως το Σάββατο 10  Οκτωβρίου 2020 με την χάρη του Θεού και την μεσιτεία του Προστάτου μας Αγίου Νικολάου ξεκινούν οι Νεανικές δραστηριότητες της Ενορίας μας, προσαρμοσμένες στις νέες συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί λόγω της επιδημίας του κορωνοίου και πάντως με την λήψη όλων των απαραίτητων μέτρων προστασίας.

 Πρωτεύουσα θέση βέβαια, έχουν οι συναντήσεις Νεανικών-Κατηχητικών συντροφιών μας.

 Πολλά παιδιά έχουν γευθεί την εμπειρία αυτών των συναντήσεων. Λίγο η έλλειψη χρόνου και οι πολλές δραστηριότητες  ίσως και η επιρροή άλλων παραγόντων   είναι ευκαιρία αυτές τις ημέρες ,να μιλήσουν οι γονείς στα παιδιά  για την συμμετοχή τους στις εβδομαδιαίες συναντήσεις.

Τα οφέλη πολλαπλά ,με πρώτο την πνευματική θωράκιση του παιδιού.

 Μέσα στις συναντήσεις το παιδί θα έχει την εμπειρική ευκαιρία να κατανοήσει την Πίστη μας σε βάθος, να αντιληφθεί και να αναπτύξει βασικές αξίες της ζωής όπως η αγάπη, η χαρά ,η προσφορά, η κοινωνικότητα, η φιλία ,η συνεργασία.

 Το κυριότερο όμως είναι πως μέσα από την νεανική κατηχητική συντροφιά, το παιδί βιώνει την Εκκλησία ως αγκαλιά, την ενορία ως οικογένεια και τον διπλανό ως αδελφό του.

 Ξεκινούμε λοιπόν με τη χάρη του Θεού και συνοδοιπόρους όλους εσάς ,
σας περιμένουμε στον Αγιασμό έναρξης ώστε να  ενημερωθείτε για τις δραστηριότητες της Ενορίας μας.

 Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε πως θα έχουμε την δυνατότητα και   ηλεκτρονικά να είμαστε    δίπλα σας μέσω του youtybe κρατώντας σας συντροφιά.

 Η παρουσία σας στον Αγιασμό στις 10 Οκτωβρίου στον Ιερό Ναό μας για εμάς θα είναι ιδιαίτερη  τιμή και χαρά!

Και να γνωρίζουμε πως Ξεκινάμε και Μένουμε ασφαλείς μαζί με τον Χριστό!






 

Δεν υπάρχουν σχόλια: