Κυριακή, 9 Οκτωβρίου 2011

1o Μάθημα (8/10/2011 - 9/10/2011)

Η χαρά μας είναι μεγάλη γιατί η χρονιά μας ξεκίνησε με πολλά παιδιά γεμάτα όρεξη για μάθηση.
Το προσχολικό τμήμα αφιέρωσε το πρώτο μάθημα στο τι είναι Εκκλησία και στην σχέση του Χριστού με τα παιδιά.Στην συνέχεια στο δεύτερο μέρος του μαθήματος, μάθανε για το Φθινόπωρο (τους μήνες του, τις διαφορές απο τις αλλες εποχές, τις προετοιμασίες στην γεωργία και την κτηνοτροφία, κ.λ.π)
Ζωγραφίσανε και στην συνέχεια κάνανε κατασκευή όμορφα πλατανόφυλλα.( πατήστε Δημιουργικός κόσμος  http://prosxolikesdimiourgiesmatinas.blogspot.com/ )Στο κατώτερο αρρένων μιλήσανε για τον Άγιο Δημήτριο και η συμμετοχή των παιδιών ήταν μεγάλη.
Ενώ στο κατώτερο Θηλέων μιλήσανε για την προσευχή και την Υπακοή.Τέλος στο Ανώτερο Θηλέων μιλήσανε για το πως πρέπει να συμπεριφερόμαστε μέσα στην Εκκλησία ενώ δεν παρέλειψε να περάσει απο όλα τα τμήματα ο προϊστάμενος του ναού ο π. Αντρέας για έναν χαιρετισμό.Στο τμήμα χειροτεχνείας τα παιδιά του Γυμνασίου φτιάξανε όμορφες πεταλούδες (πατήστε Δημιουργικός κόσμος http://prosxolikesdimiourgiesmatinas.blogspot.com/)Στην συνέχεια τα παιδιά κάνανε χορωδία...

Και η καθηγήτρια στους παραδοσιακούς χορούς χώρισε τα τμήματα!!!


Την Κυριακή πραγματοποιήθηκε το θεατρικό εργαστήρι και η ανταπόκριση απο τα παιδιά ήταν μεγάλη. Τα τμήματα χωρίστηκαν και απο την επόμενη φορά ξεκινάμε με μεγάλη όρεξη για δουλειά!

Καλή αρχή!!!

4 σχόλια:

π.Δημήτριος Θεοχαράκης είπε...

Υπέροχα!!! Συγχαρητήρια!!!!!

Ceasar είπε...

Νά ανοίξουν Αληθινά τήν Αγκαλιά καί τήν Ψυχήν τους οί Κατηχητές,διά νά καθοδηγήσουν καί αυτήν τήν κατηχητική χρονιά,τίς παιδικές ψυχές στούς δρόμους τής Αγάπης τού Χριστού!!
Τά παιδιά είναι Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ!!!!!!

ΚΑΛΗ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ!

Καρπαθάκι είπε...

Πολύ καμαρώνω τα παιδάκια αλλά και τους κατηχητές της ενορίας σας!
Καλή Δύναμη στο έργο σας!

ΑΓΚΥΡΑ (Κατασκήνωση) είπε...

Καλή δύναμη σε όλους