Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2011

3o Μάθημα (22/10/2011 - 23/10/2011)

Το Πνευματικό μας κέντρο, ξαναγέμισε με όμορφα προσωπάκια που είχαν μεγάλη όρεξη για μάθηση. Στο προσχολικό μιλήσαμε για τον Άγιο Δημήτριο,  και πήραμε σαν δίδαγμα ότι όλοι μας πρέπει να γίνουμε μικροί κατηχητές. Αυτό το καταφέρνουμε με το να παρακινούμε να έρθουν και άλλα παιδιά στο κατηχητικό.
Στο δεύτερο μέρος του μαθήματος, ζωγραφίσαμε και μιλήσαμε για το τι γιορτάζουμε την 28η Οκτωβρίου. Είπαμε για την σημαία και ψάλαμε τον Εθνικό μας Ύμνο.Ο π.Δημήτριος Θεοχαράκης με τα παιδια...Φτιάξαμε σημαίες για την παρέλαση ( πατήστε Δημιουργικός κόσμος  http://prosxolikesdimiourgiesmatinas.blogspot.com/ ).
Στο κατώτερο αρρένων μιλήσανε για την Εθνική μας εορτή την 28η Οκτωβρίου.
Στο κατώτερο Θηλέων μιλήσανε για τον Άγιο Δημήτριο.Τέλος στο Ανώτερο Θηλέων μιλήσανε για το πως πρέπει να είμαστε ντυμένοι όταν πηγαίνουμε στην Εκκλησία και για τις τρεις λειτουργίες, τον Όρθρο, την Θ. Λειτουργία και τον Εσπερινό.


Στο τμήμα χειροτεχνίας τα παιδιά του Γυμνασίου φτιάξαμε φθινοπωρινά στεφάνια σε απόχρωση πορτοκαλί. (πατήστε Δημιουργικός κόσμος http://prosxolikesdimiourgiesmatinas.blogspot.com/).
 Κάνανε το μάθημα με τους παραδοσιακούς χορούς.
Την Κυριακή πραγματοποιήθηκε το θεατρικό εργαστήρι που χωρίστηκε σε δυο τμήματα:
17.00 - 18.00 μμ το πρώτο και 18.00 - 19.00 μμ το δεύτερο.
Καλή συνέχεια!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: